HARIMAU BAHAM GARUDA!!


Assalamualaikum! salam sejahter kepada yang bukan Islam.. tahu tak kenapa hari ini aq gembira sangat?!! alaa... kepada yang tak tengok bola semalam tu memang rugi tak terkata! akhirnya Harimau Muda melakar sejarah kembali yang telah dilakukan oleh skuad Harimau Malaya 2 tahun lepas..walaupun Indonesia sudah awal menjaringkan gol pertamanya oleh Gunawan(x silap aq) .. tp Harimau mana boleh duduk diam.. gol tunggal pertama untuk Malaysia pula disudah kan oleh Asrarudin Putra Omar.. Thank You Asra! akhirnya kita dapat menyamakan kedudukan 1 sama.


Pada game kedua tu.. agak borin tapi mencemaskan sebab banyak gol masuk tapi outside.. Alhamdulillah!! masuk waktu kecederaan tetap tiada gol jadi tambahan masa sebanyak 30 minit pulak! time tu aq rasa ini lah perlawanan bola sepak paling lama aq pernah tengok! ehek~


Bila dah habis 30 minit..masuk penalty pulak.. time ni memang mendebarkan! kita dapat menjaringkan gol oleh Mahali Jusuli,Fandi Othman,Fadhli Shas dan kapten Harimau Muda,Baddrol Bakhtiar.Terima kasih Harimau Muda kerana membanggakan rakyat Malaysia. I love You! layan gambar ni!

selamba badak je kat sebelah penyokong Indonesia.. tapi aq tabik spring la kat dia!

Ya Allah.. sampai begini sekali kalau nak tengok bola sepak? mintak dijauhkan dari menimpa kepada rakyat Malaysia! Amin!

aq suka giler dengan Muslim ni.. muka dia sweet kan? haahaa.. walaupun ramai perempuan kat sana minat dia jugak,tapi.. ada aku kesah?!! :)

berbaloi dia tak ambil SPM tahun ni.. dapat bawak balik emas..

ok! sampai sini aq nak tulis pasal pasukan kegemaran aq ni iaitu Harimau Muda/Harimau Malaya.. 
Kami semua sayang Kamu! :)


Dah habis baca? Bacalah lagi! Terima kasih comel~